Back to news

Varrlyn opent Amsterdamse beurs ter ere van 12-jarig jubileum

29 April 2022

Varrlyn viert zijn 12-jarig bestaan. Ter ere van het jubileum mocht het bureau de Amsterdamse beurs openen met de gongceremonie.

Het avontuur van Varrlyn begon in 2010, toen Martin Defauwes, Stephan van der Windt en Marlijn Boerma besloten om hun werkzaamheden bij een groot advieskantoor neer te leggen en de stap naar het ondernemerschap te maken.

Eerder, in een interview ter ere van het 10-jarige jubileum van Varrlyn, vertelden de oprichters dat ze nooit de ambitie hadden om een bureau van een serieus formaat op te bouwen. “We gingen er vanuit dat we een klein groepje zouden blijven, drie tot vijf mensen.”

Inmiddels staat de teller op rond de 30 professionals en heeft Varrlyn binnen zijn specialisme een stevig trackrecord weten op te bouwen. Het Amsterdamse bureau richt zich volledig op technologie voor dealing rooms, risk & finance, treasury en kapitaalmarkten. Het bedrijf adviseert klanten over de inrichting, en is vooral sterk in het begeleiden van implementatie- en verbetertrajecten en applicatieontwikkeling.

Tot de klantenkring van het adviesbureau behoren partijen als ING, Rabobank, ABN Amro, APG, Deutsche Bank, Van Lanschot en NN Investment Partners.

Ter gelegenheid van zijn 12-jarige jubileum mocht een team van Varrlyn-professionals op donderdag 14 april de gongceremonie van de Amsterdamse beurs verzorgen. De AEX sloot die dag overigens met een kleine plus, hoewel deze beursdag echter vooral herinnerd zal blijven worden door de ontwikkelingen rondom Twitter – op 14 april maakte Elon Musk bekend het sociale mediaplatform te willen overnemen. Inmiddels is de deal beklonken voor zo’n $44 miljard.

Na een ‘normale’ werkdag kwamen medewerkers, klanten en relaties van Varrlyn s’ avonds bijeen bij galerie Cobra in Amsterdam voor een borrel. “Het was een gezellige manier om stil te staan bij wat we in het afgelopen jaar met z’n allen hebben bereikt en vooruit te blikken op de toekomst”, aldus partner Van der Windt.

Bekijk hier de gongceremonie van Varrlyn op Beursplein 5: